Kuřecí nugetky

moje hodnocení:

4,3

hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí prsa nakrájíme na proužky dlouhé asi 4 cm. Z kečupu, solamylu, vajec uděláme těstíčko, osolíme, opepříme a naložíme do něj maso.
2
Necháme marinovat 2 hodiny (když mám málo času, tak nenechávám odležet a hned smažím i tak je maso měkké). Kuřecí nugetky smažíme na rozpáleném oleji po obou stranách i s obalem marinády. Marináda musí být křupavá a maso hotové. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.
3
Vzkaz pro ty kteří, nemají rádi kečup: můj manžel nenávidí kečup, dávám jednu lžíci do marinády a i když manžel ví, že je tam kečup, tak mu to velmi chutná. Zkuste a uvidíte, nepoznáte, že je tam kečup.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ChytrýJakOpice
    ChytrýJakOpice |

    13. 6. 2016 19:49

    Mleté maso ? Nugety ? Asi hodně rád nakupuješ "nugety" z obchodů, kde samozřejmě nejraději používají mleté zbytky z kuřecího masa. Klasická nugeta má být z krásného, čistého masa, obaleného buď v těstíčku, nebo klasické strouhance či její náhražce a dozlata osmažená. Žádné mleté maso.

  • Tom
    Tom |

    8. 11. 2015 14:54

    Neměli by náhodou být nugetky z mletého masa?

  • Petr
    Petr |

    19. 11. 2014 19:48

    Je to opravdu dobre a rychle. Akorat mi prijde, ze je testicko moc ridke a z masa steka. pri smazeni mi zustala jedna strana "hola" :-) A to jsem dal solamylu 4 lzice.

  • Kamila B.
    Kamila B. |

    19. 5. 2014 09:28

    Dobrý den, Vaše hodnocení bylo vymazáno, můžete recept ohodnotit znovu. :-)

  • Eliška Dufková
    Eliška Dufková |

    18. 5. 2014 09:29

    Pardon ohodnotila jsem váš recept na 5 a já myslela že pět je nejlepší =-O :'( :-[ :-)

  • Bonnie
    Bonnie |

    29. 5. 2013 12:05

    Když to nepoznám tak naco kečup? Ale dobré je ještě udělat takový dip z medu, balsamikového octa a vína. Polejt to tim a posypat jarní cibulkou a máte <:-)

  • Nikitka Čikitka
    Nikitka Čikitka |

    15. 5. 2013 12:48

    Je to výborný recept, Moc se vám to povedlo! :-)) :-) ;-)

  • Renata
    Renata |

    12. 3. 2008 17:16

    Nugetky jsem vyzkoušela a všem moc chutnaly.Měla jsem jen zbytek kečupu,tak jsem do marinády přidala lžíci medové hořčice a bylo to vynikající.

  • ŠÁRKA FOJTÍKOVÁ
    ŠÁRKA FOJTÍKOVÁ |

    11. 10. 2007 13:22

    Paní Petro,mám tři děti,takže vaší rady pro pikantní verzi nevyužiji.Manželovi moje verze moc chutná.Já jsem jenom chtěla přesvědčit ty,které by kečup v tomto receptu odradil.Ale i přesto děkuji za váš nápad.

  • Petra Plevová
    Petra Plevová |

    11. 10. 2007 08:27

    Dělám stejným způsobem,ale jako řízečky(kuř.prsa jen prokrojím a lehce naklepu).Marinovat nechávám nejraději přes noc,maso je chutnější,všechny chutě do sebe pěkně vsákne.Naše děti to milují.Paní Šárko,pro manžela,který nemá rád kečup,navrhuji nahradit ho 1-2lžícemi plnotučné hořčice.Je to pikantní ňamka.

  • Anonym
    Anonym |

    10. 10. 2007 12:06

    Mňam,mňam,mňam! Ale vážně :o))

Poslední navštívené:

Abecední seznam: