Kuřecí maso s hroznovým vínem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: lucsinka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a orestujeme na oleji. Přidáme na hrubo nastrouhané mrkve, pórek, nakrájená rajčata.Trošku podusíme, přidáme hrozny, sůl, pepř, vegetu a masox. Trošku škrobu smícháme s vodou a vlijeme do masové směsi a povaříme.
2
Recept mám od své babičky a opravdu si na něm pochutnáme celá rodina.

Komentáře k receptu

  • Jan Gancarčík
    Jan Gancarčík |

    20. 7. 2015 11:49

    Mrkev, vegeta, masox, škrob.. oh né!

Další doporučené recepty: