Kuřecí maso na způsob Číny

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Danielovi

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí řízky omyjeme a očistíme. Potom je nakrájíme na kostky a vložíme je do mísy. Teď nalijeme do mísy sojovou omáčku (1,5 dcl). Po nalití sojové omáčky dáme do mísy 1 žloutek. Potom nasypeme 3 lžíce hladké mouky a dolijeme sojovou omáčku. Nakonec vložíme 3 lžíce solamylu a pořádně zamícháme. Na pánev dáme 3 lžíce olivového oleje a maso opékáme do zlatova.
2
Podáváme s rýží.

Komentáře k receptu

  • houska
    houska |

    21. 11. 2013 11:50

    chci se zeptat musi tam nutne byt ten solamyl predem dekuji :-)

  • kingkuchar
    kingkuchar |

    27. 7. 2013 14:22

    2 litry sojovky :-$

  • Danka Snášelová
    Danka Snášelová |

    2. 3. 2009 20:25

    Já na 1/2 kg masa (kuřecí, vepřová kýta) dávám 3 kávové lžičky sojové omáčky, 3 káv.lžičky worchesterové omáčky, 3 káv.lžičky polévkové koření MAGGI a 2 lžíce solamylu. Pak 3 žloutky, 1 cibuli, 1 káv.lžičku soli, cukru a kari koření.

  • Věra Děrgelová
    Věra Děrgelová |

    2. 3. 2009 17:04

    jenom takový malý dotaz bych měla, kolik se tam dá celkem te sojovky? jestli to dobře chápu, tak více než 1,5 dcl, mi to teda prijde hodne, ale chtela bych vedet kolik celkem, díky v.

Abecední seznam: