Kuřecí játra na jehle

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg kuřecí játra
    • 300
      g anglická slanina
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěná, omytá a usušená kuřecí játra nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme, obalíme do tenkých plátků anglické slaniny a napichujeme na jehlu.
2
Takto upravená játra potřeme olejem a upečeme na rozpáleném roštu. V průběhu pečení potíráme olejem. Jako přílohu podáváme brambory a zeleninové saláty.

Komentáře k receptu

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    7. 2. 2010 16:43

    Evi, kuřecí játra jsou právě vyjímka. Když se osolí vepřová, hověží nebo telecí, tak by ztvrdla, kuře ale solit může, tomu játra netvrdnou....

  • Eva Havlíková
    Eva Havlíková |

    7. 2. 2010 14:00

    myslela jsem, že játra se nesmějí před tepelnym zpracováním solit, ne? jinak by ztvrdly

  • Světlana Čelechovská
    Světlana Čelechovská |

    1. 3. 2007 12:53

    Mňam mňam.A když kuřecí játra v anglické slanině obalíte v trojobalu, hodíte do friťáku, s tatarkou a hranolkama (kalorická bomba, ale vynikající).