Kuře žiguli

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí stehna omyjeme, osolíme a dáme péci do pekáčku. Podlejeme troškou vody. Nivu nastrouháme na jemném struhadle, přidáme provensálské koření dobře promnuté v dlani, promícháme vidličkou. Po půlhodině pečení navrstvíme tuto směs na kuřecí stehna, přidáme máslo a pečeme, až je kůrčička z Nivy dozlatova. Podle potřeby podléváme převařenou vodou. Nakonec do šťávy vmícháme krenex.
2
Podáváme s bramborem nebo rýží.
Použité ingredience v tomto receptu: Krenex Kuřecí maso Máslo Provensálské bylinky Sůl Sýr Niva

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: