Kuře - sen milovníka česneku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso dáme do pekáčku, obložíme plátky másla a po cca 20 min. pečení při prvním podlévání přidáme neoloupané stroužky česneku. Pečeme za častého přelévání šťávou (maso je pak křehké, šťavnaté a kůžička křupavá a zlatá).
2
Po upečení česnek propasírujeme, dužnina šťávu zahustí, touto úpravou česnek získá lahodnou, jemnou chuť, která nedělá problémy ani lidem, kteří mají citlivější trávení (žlučníkáři ap.). Je to opravdu moc dobré, a také byt není tak zamořený typickým česnekovým odérem.
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Drůbeží vývar Kuřecí maso Máslo

Komentáře k receptu

  • káč
    káč |

    4. 7. 2015 12:40

    Tak momentálně to zkouším k obědu.. :) Hrozně moc jednoduchej a levnej oběd.. jsem na to zvědavá, akorád místo brambor, zvolím jako přílohu rýži ;)

  • káč
    káč |

    4. 7. 2015 12:40

    Tak momentálně to zkouším k obědu.. :) Hrozně moc jednoduchej a levnej oběd.. jsem na to zvědavá, akorád místo brambor, zvolím jako přílohu rýži ;)

Abecední seznam: