Kuře s jablečnou omáčkou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Lubka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejprve připravíme jablkovou omáčku. Jablka nakrájíme na menší kousky, dáme do hrnce, podlejeme trochou vody a dusíme. Přidáme trošku skořice (asi 1 lžičku), 3-4 hřebíčky a Solamyl. Necháme dusit pod pokličkou a občas promícháme. Když jsou jablka podušená, dáme omáčku vychladnout.
2
Medzitím připravíme maso. Řízky osolíme, okořeníme bílým pepřem a dáme na trochu rozpáleného oleje. Prudce opražíme z obou stran, potom přikryjeme pokličkou a chvíli podusíme. Nakonec k masu přidáme jablečnou omáčku a ještě asi 10 minut dusíme.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: