Kuře „pepř a sůl“

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Jafin

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Řízky pokrájíme na malé kousky a opečeme na rozpáleném oleji dozlatova - nesolíme! Na litinové plotýnce necháme přepálit 4 lžičky mletého pepře (moc nevířít vzduch a nedýchat - chvíli to štípe v nose, ale potom ten přepálený pepř ztratí svou pálivost a jeho chuť je úplně jiná).
2
V misce ten pepř smícháme se solí a kousky opečeného kuřátka napícháváme na vidličku a obalujeme v solopepři. Je to dietní mňamka - byla jsem celkem překvapená tou chutí.
Použité ingredience v tomto receptu: Kuřecí maso Pepř mletý Slunečnicový olej Sůl

Komentáře k receptu

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    1. 3. 2007 10:01

    babca: kuchařka to sama zařadila můj recept mezi dietní jídla.Já bych to nespecifikovala na nějaký druh diety.Spíše jsem tím myslela,že kousky masa se osuší v ubrousku,takže to není nějak moc mastné a pepř a sůl tomu neuškodí-navíc při přepálení ztrácí pepř svou štiplavost,jen vynikne jeho aroma.Je to opravdu jeden z receptů,po kterém si myslím ani moc nepřiberete.Možná by tam místo slova dietní mělo být" méně kalorické",dám si na to příště pozor :o)

  • babca
    babca |

    28. 2. 2007 21:49

    Můžete upřesnit pro jakou dietu toto jídlo je vhodné? Takto uváděné je zavadějící a zdravotněvelmi rizikové!!!

  • Anonym
    Anonym |

    12. 5. 2006 19:35

    Je to good! Jen se nesmí chvíli vířít vzduch.Jednoduché,superrychlé a mooc good!

Abecední seznam: