Kuře Otylka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 90 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • sůl
    • 1
      ks toastový chléb
    • 4
      ks vejce
    • 1
      lžička podravka
    • bylinky Mohou být i sušené
    • máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nádivka: toustový chléb nakrájíme na kostičky, přidáme vejce, koření, bylinky. Smícháme.
2
Pokud je nádivka suchá, přidáme trochu mléka. Je možno vylepšit na kostičky nakrájenou šunkou, sýrem.
3
Kuře omyjeme, opatrně rukou nadzvihneme kůži na prsíčkách po obou stranách co nejdále. Nádivku dáme pod kůži. Zbylou nádivku dáme do břišní dutiny. Kuře osolíme, podlijeme vodou, přidáme trochu másla a pečeme.
4
Kůže je křupavá a z malého kuřátka vám vzniknou obří porce.

Komentáře k receptu

  • katka444
    katka444 |

    24. 9. 2007 00:03

    Do nadivky jsem pridala sunku i se syrem. Pritel tvrdi ze nadivka byla fantasticka a chutnala mu vic nez kure.Moc dobre

  • míla srettrova
    míla srettrova |

    1. 3. 2007 13:20

    do nádivky je moc dobrý i libeček