Kuře Florentin

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuře naporcujeme, porce vykostíme, obalíme v mouce a ušlehaných vejcích se solí, pepřem, trochou mouky a 4 lžícemi strouhaného parmazánu. Smažíme na másle. Připravíme omáčku: uděláme světlou jíšku (z másla a mouky), za stálého míchání přiléváme vývar a víno. Vaříme, až je omáčka hustá a hladká. Procedíme ji a přidáme zbytek strouhaného parmazánu. Omáčkou poléváme usmažené porce kuřat.
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Kuřecí maso Máslo Mouka Parmazán Pepř mletý Sůl Vejce Vývar

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: