Křenová omáčka k uzenému masu

moje hodnocení:

1,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      lžíce polohrubá mouka
    • 0,5
      l vývar uzený
    • 4
      lžíce křen podle chuti a zvyklostí i víc

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uzený vývar uvedeme do varu, zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody či vývaru, případně dosolíme a provaříme. Stáhneme z ohně a vmícháme nastouhaný křen. Podáváme s uzeným masem a houskovým knedlíkem. Výborné a rychlé.

Komentáře k receptu

  • Ladia
    Ladia |

    21. 10. 2011 12:29

    Zálivky a omáčky

  • Ladia
    Ladia |

    29. 7. 2011 13:29

    Jak již název napovídá jedná se o omáčku nikoliv o pomazánku

  • Alena Macháčková
    Alena Macháčková |

    22. 2. 2010 22:47

    Ačkoli máme rádi smetanu v různých, zejména klasických omáčkách, do této ji naše rodina už po čtyři generace nedává. Omáčka není tak těžká a kdo ochutnal, nemůže si vynachválit. Ale každý má samozřejmě jiné chutě. :-)

  • Marie Fatrlová
    Marie Fatrlová |

    21. 2. 2010 17:05

    Zkuste do vývaru pomazánkové máslo s křenem. Moje maminka dávala smetanu, já dělám z pomazánkového másla.