Královský langet

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: nedka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naklepeme, nasolíme, opepříme a necháme odležet do druhého dne v lednici. Odleželé maso narovnáme na sebe na suchý pekáč (plech), hustě posypeme nakrájenou cibulí a zalejeme směsí připravenou ze šlehačky, majolek a nastrouhaného křenu. Vše posypeme strouhaným sýrem a dáme péci. Pečeme asi 45 minut. Že je vše hotové poznáme, když je povrch růžový a šťáva vsáknutá do masa.
2
Podáváme s bramborem vařeným ve slupce.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • martinasi
    martinasi |

    19. 1. 2011 12:51

    Vynikající!! tenhle recept patří mezi naše nejoblíbenější

  • Lucie
    Lucie |

    8. 1. 2007 09:21

    Nám to moc nechutnalo, bylo to možná moc překombinované, už to dělat nebudu.

  • Jana Han
    Jana Han |

    25. 1. 2006 23:02

    Meli jsme dnes k obedu. Mame radi vsechno, kde je kren. Vynikajici, doporucuji.

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    25. 1. 2006 10:00

    No prosím, možno sa tu zdravo stravovať alebo držať diétu ??? : )))))))

  • Libuše Benedová
    Libuše Benedová |

    25. 1. 2006 09:43

    beba: Rozložíš řízky na dno pekáče a pokud jich máš víc, můžeš i přez sebe, nebo na sebe.Já jich mám většinou, pouze na dno pekáče.

  • beba
    beba |

    9. 1. 2006 14:12

    Ako mam rozumieť tomu, že sa poukladajú rezne na seba ?

  • Airan
    Airan |

    9. 1. 2006 14:07

    Nemam predstavu co je to langet, ale recept vypada moooc slibne:-)) Jednoduchost,rychlost + mimimum koreni je pro mne k nezaplaceni, dekuji Libusce za recept.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: