Králík v medové marinádě

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: 6 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Králíka rozdělíme na porce, osolíme a naložíme na 24 hodin do marinády.
2
Marináda: olej, šťáva z jednoho citrónu, med, sójová omáčka, kari koření, rozmačkaný česnek, sůl, pepř.
3
Do pekáče vložíme porce králíka s marinádou, přidáme nakrájené žampióny a naložené cibulky a pečeme pomalu přikryté pokličkou. Možno také vše dusit v tlakovém hrnci, maso pak není tak vysušené a výborně měkké.
4
Příloha: brambory, rýže, překvapivě výborné s těstovinami
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • hanah
    hanah |

    5. 6. 2016 13:29

    Tak má se tam dát kari, nebo ne? :-\

  • kosdn007
    kosdn007 |

    22. 8. 2015 11:07

    Velmi dobrý recept králík byl výborný.

  • kosdn007
    kosdn007 |

    22. 8. 2015 11:07

    Velmi dobrý recept králík byl výborný.

Další doporučené recepty: