Králičí maso v alobalu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g králičí maso
    • sůl
    • pepř mletý
    • rostlinný olej na smažení
    • 4
      ks rajčata
    • 0,5
      ks citronová šťáva z
    • 100
      g žampiony
    • 40
      g máslo
    • 4
      plátek anglická slanina
    • oregáno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso očistíme a nakrájíme na plátky. Osolíme je , opepříme a prudce opečeme po obou stranách na oleji. Rajčata oloupeme a nakrájíme na silnější kolečka. Žampiony oloupeme, nakrájíme na plátky a zakapeme citrónovou šťávou.
2
Alobal vymažeme máslem a položíme na něj opečené plátky králičího masa. Poklademe je proužky slaniny a kolečky rajčat. Okořeníme oreganem a zakapeme rozpuštěným máslem. Navrch urovnáme plátky žampionů, osolíme a alobal pečlivě zabalíme. Pečeme v předehřáté troubě při 200°C asi 25 minut.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.