Kořeněné grundle-smažené

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Grundle necháme rozmrazit, propláchneme je ve studené vodě, necháme okapat a vysušíme je ubrouskem. Do igelitového sáčku nasypeme potřebné množství mouky s kořením dle chuti, promícháme, vložíme rybičky a zatřepeme. Obalené rybičky pak hned osmažíme v dostatečném množství rozehřátého oleje dozlatova, vyndáme děrovanou naběračkou na ubrousek. Po oschnutí osolíme a podáváme.
2
* Netradiční křupavé zobání například u vína.

Komentáře k receptu

  • Vanda
    Vanda |

    9. 9. 2015 20:09

    Já jsem našla jenom dva recepty na tyhle skvělý rybičky a obojí jsou od recepty73.

  • Jana
    Jana |

    10. 9. 2012 21:01

    Recept na grundle v receptech už je a je uplně stejný.

  • Simča S.
    Simča S. |

    11. 2. 2011 13:43

    Tyhle rybičky mám spojené s dovolenou v Bulharsku - tam je prodávali na ulicích - smažené, v papírových kournoutech a jedly se místo chipsů. Pro mne masožrouta úžasné zobání :-)