Kedlubnový salát II.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: andra

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      ks kedlubna
    • 3
      lžička strouhaný křen 2-3 sterilovaný
    • 5
      lžíce tatarská omáčka 4-5
    • 2
      lžíce zakysaná smetana 1-2 (Případně bílý jogurt)
    • sůl
    • moučkový cukr Na dochucení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Syrové kedlubny nastrouháme nahrubo na slzičkovém struhadle, přidáme křen, tatarskou omáčku a smetanu. Dochutíme solí, případně práškovým cukrem. Promícháme a necháme mírně vychladit v chladničce.
2
Množství ingrediencií uvádím jen přibližně, každý si může recept samozřejmě přizpůsobit podle vlastní chuti. Tento recept mám od kolegů.

Komentáře k receptu

  • Ivana Samcová
    Ivana Samcová |

    12. 7. 2010 11:37

    U nás měl tento salát takový úspěch, že mi ani nic nenechali. Výborný receptík.