Kaštanový likér

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Any

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      ml šlehačka
    • 1
      plechovka salko
    • 3
      ks tyčinky ledové kaštany
    • 4
      hořká čokoláda kostičky
    • 0,5
      l hnědý rum

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Šlehačku vlijeme do hrnce a přidáme čokoládu a na kostičky nalámané kaštany. Za stálého míchání povaříme. Poté sejmeme z plotny a necháme vychladnout, vlijeme salko a rum. Řádně promícháme, aby bylo hladké a lijeme do láhve.

Komentáře k receptu

  • Hana
    Hana |

    5. 9. 2014 21:05

    https://www.caro.cz

  • Anonym
    Anonym |

    12. 3. 2007 14:09

    3 kusy tyčinek

  • Majka Rončáková
    Majka Rončáková |

    12. 3. 2007 13:21

    3 ledové kaštany znamenají 3 ks, nebo 3 dílky?

  • Anonym
    Anonym |

    12. 3. 2007 12:06

    Při dobré skladovatelnosti,tak 14 dní déle nevím,protože to bylo nejdéle,jak to u nás vydrželo:0),Já jsem použila normální tmavý,klasik tuzemák.

  • Katka Maršálková
    Katka Maršálková |

    12. 3. 2007 09:38

    a jak dlouho to vydrží? Pokud se to teda hned nevypije... a rum jaký? Tmavý nebo bílý?