Kapr po provensálsku

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      plátek kapr
    • olej
    • 1
      lžička tymián
    • 2
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • citron
    • máslo
    • strouhanka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tymián smícháme se solí, pepřem, lisovaným česnekem a lžící oleje. Směsí potřeme porce kapra, uložíme do pekáčku, pokapeme citronovou šťávou, posypeme strouhankou a poklademe vločkami másla. V troubě prudce zapečeme.
2
Podáváme s brambory.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Ivana Samcová
    Ivana Samcová |

    9. 4. 2011 17:03

    Takto upravený kapr je výborný. Měli jsme k němu bramborovou kaši. Ráda zopakuji.