Jeseter na houbách

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • jeseter 4 porce
    • sůl
    • pepř mletý
    • slanina proužky
    • 3
      lžíce máslo
    • 2
      šálek žampiony nakrájené
    • 1
      lžíce hladká mouka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vykostěného jesetera nakrájíme na filátka, osolíme, opepříme a prošpikujeme proužky slaniny. Takto připravené porce podusíme na másle společně s pokrájenými žampiony. Když je ryba měkká, vyjmeme ji na nahřátý talíř, šťávu lehce zaprášíme moukou, zalijeme vodou a krátce povaříme. Podáváme s vařenými brambory.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • dr.satan
    dr.satan |

    13. 8. 2011 17:25

    jakou vodu a mouku :-X .snad smetanu.

  • Ondřej
    Ondřej |

    2. 7. 2011 14:54

    nejlépe na smrku...

  • Jakub Adamec
    Jakub Adamec |

    11. 6. 2004 20:41

    Kde vzít Jesetera ?????