Jeseter na houbách

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vykostěného jesetera nakrájíme na filátka, osolíme, opepříme a prošpikujeme proužky slaniny. Takto připravené porce podusíme na másle společně s pokrájenými žampiony. Když je ryba měkká, vyjmeme ji na nahřátý talíř, šťávu lehce zaprášíme moukou, zalijeme vodou a krátce povaříme. Podáváme s vařenými brambory.
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Jeseter Máslo Pepř mletý Slanina Sůl Žampiony

Komentáře k receptu

  • dr.satan
    dr.satan |

    13. 8. 2011 17:25

    jakou vodu a mouku :-X .snad smetanu.

  • Ondřej
    Ondřej |

    2. 7. 2011 14:54

    nejlépe na smrku...

  • Jakub Adamec
    Jakub Adamec |

    11. 6. 2004 20:41

    Kde vzít Jesetera ?????

Další doporučené recepty: