Jahodová bowle

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g jahody
    • 4
      ks broskve
    • 2
      lžíce cukr
    • 0,7
      l sekt Bohemia a bílé víno
    • 0,7
      l portské víno vychlazené polosuché

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jahody rozčtvrtíme, broskve pokrájíme na kostičky. Broskve společně s cukrem vložíme do nádoby na bowli, přidáme portské víno a dáme asi na hodinu do chladničky. Poté přilijeme vychlazený sekt a bílé víno a můžeme podávat.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    6. 1. 2013 12:56

    Vyzkoušeno s tokajským (přece jen portského mi přišlo škoda), snad jsem to pochopila správě tak, že bílého a šampusu tam má být dohromady sedmička :) Bowle byla dobrá, ale nedalo by se říct, že by nás nějak až zas tak moc nadchla. Čerstvé jahody se hodně nacucaly a vybledly, možná by sem paradoxně bylo lepší ovoce zavařené....