Jablkový koláč DIA

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mouku, tuk a vejce zpracujeme na těsto, pokud se zdá husté zředíme trouchou mléka, rozválíme do formy, poklademe oloupanými na měsíčky pokrájenými jablky. Jablka pocákáme DIA marmeládou vylepšenou trochou rumu, případně mírně zředěnou vodou. Můžeme také posypat drobenkou, kterou jsme místo cukrem osladili diabetickým sladidlem.
Použité ingredience v tomto receptu: DIA marmeláda Hladká mouka Hnědý rum Jablka Tuk Vejce

Komentáře k receptu

  • Helena z Karviné
    Helena z Karviné |

    28. 10. 2010 10:12

    Já při takové teplotě peču tak 30-35 minut.

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    28. 8. 2007 09:07

    Já bych pekla jako ostatní koláče na plechu - tak na 170 až 180 st.

  • Hanka Kantorová
    Hanka Kantorová |

    27. 8. 2007 18:06

    nevíte někdo na jak louho se peče a na kolik stupnů??

Poslední navštívené:

Abecední seznam: