Jablečný punč na prohřátí

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jablko omyjeme, vykrojíme jadřinec a nakrájime i se slupkou na osminky a vložíme do 4 hrnků na čaj. Všechny ostatní suroviny smícháme nejlépe ve skleněné konvici a dáme na plotnu a ohříváme až téměř do bodu varu.
2
Nápoj se nesmí vařit, těsně před bodem varu sundáme z plotny a naléváme do hrnečků s jablky. Tohle pití je moc dobré, ale docela silné.

Komentáře k receptu

  • Ladia
    Ladia |

    29. 10. 2010 19:18

    Alkohol pro děti?

  • Anonym
    Anonym |

    7. 12. 2006 17:46

    Komu je zima, zkuste. A věřte, že nezůstane jen u jednoho hrnečku :-).

  • Marie Svobodová
    Marie Svobodová |

    12. 1. 2006 11:55

    Na zahřátí a dobrou náladu po návratu ze zimní procházky skvělé. Doporučuji vyzkoušet.

  • Anonym
    Anonym |

    22. 12. 2005 17:33

    Dobrou chuť má také punč z červeného vína a pomerančového džusu, jinak stejné složení...

  • Lidka Kábrtová
    Lidka Kábrtová |

    11. 3. 2005 16:56

    Doporučuji zůstat u toho bílého vína, červeným se z toho udělá svařák a poničí to celkovou chuť.

  • anonym
    anonym |

    11. 3. 2005 07:40

    Šlo by to i z červeného vína. Mám ho raději. Džusu by to asi nevadilo ale bílému rumu asi ano.