Italský česnekový chléb

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks bageta nebo veka
    • petrželová nať sušená
    • 2
      stroužek česnek oloupaný
    • 1
      šálek strouhaný parmazán
    • 4
      lžíce máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rozehřejte troubu asi na 200 °C. Oloupejte česnek a nakrájejte ho ostrým nožem na malé kousíčky. Na mírném ohni nechte rozehřát v kastrůlku máslo a česnek. Velkým nožem rozkrojte podélně bagetu a položte ji na plech řezem nahoru. Potřete bagetu česnekovou směsí, posypejte sýrem a petrželovou naťí. Pečte asi 10 minut, až budou okraje zlaté a křupavé. Nakrájejte na kousky a hned podávejte.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.