Italský česnekový chléb

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rozehřejte troubu asi na 200 °C. Oloupejte česnek a nakrájejte ho ostrým nožem na malé kousíčky. Na mírném ohni nechte rozehřát v kastrůlku máslo a česnek. Velkým nožem rozkrojte podélně bagetu a položte ji na plech řezem nahoru. Potřete bagetu česnekovou směsí, posypejte sýrem a petrželovou naťí. Pečte asi 10 minut, až budou okraje zlaté a křupavé. Nakrájejte na kousky a hned podávejte.
Použité ingredience v tomto receptu: Bageta Česnek Máslo Petrželová nať Strouhaný parmazán

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: