Hrášková Frittata

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hrášek a nakrájený celer povařte 4 minuty ve vodě, malé kostky brambor uvařte do poloměkka. Nasekanou cibuli nechte zesklovatět na rozehřátém oleji.
2
Vejce rozšlehejte se smetanou, osolte, opepřete, promíchejte s cibulí, nasekanou petrželkou, hráškem, celerem a bramborami.
3
Zapékací mísu zastříkněte olejem, vlijte vaječnou směs a na mírném plameni opékejte, dokud se vejce nesrazí. Ze sýra odkrojte 4 plátky, zbytek nakrájejte na kousky a vmíchejte do směsi. Na frittatu rozložte plátky sýra a vložte ji na 5 minut pod rozehřátý gril.
Zařazení: Pokrmy Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.