Houbové pečenáče

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Houby nakrájíme na silnější plátky, obalíme v trojobalu, na tuku usmažíme, naskládáme do 1 l sklenic a zalijeme teplým nálevem. Necháme stát 24 hodin.

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    1. 9. 2007 13:05

    výborné !

  • Marie Hurdálková
    Marie Hurdálková |

    17. 5. 2007 15:31

    Také přidávám ještě cibuli - lák nemusíte dělat doma,kupte třeba NOVU nebo DEKO a dejte víc octa než je doporučeno na návodu k přípravě

  • pavel houser
    pavel houser |

    1. 9. 2005 15:21

    Já dělám pečenáče z hub také,nálev je zhruba stejný,ale do sklenice prokládám pečenáče ještě na kolečka nakrájenou cibulí,ta tomu dodá ještě pikantnější chuť,pro sebe si přidám ještě feferonku.