Horký salát

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Jarka O.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g grilovací klobásky tenké bílé
    • 2
      ks salátová srdíčka
    • 1
      ks avokádo velké
    • 0,3
      ks okurka
    • 16
      ks cherry rajčátka
    • 1
      ks červená cibule
    • 1
      lžíce hořčice kremžská
    • 1
      lžíce cukr přírodní
    • 1
      lžíce červený vinný ocet
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na mísu rozdělíme salátová srdíčka, oloupané avokádo nakrájené na plátky, okurku na plátky a promícháme. Na lžíci oleje opékáme klobásky nakrájené na kolečka, přihodíme nahrubo krájenou cibuli a za občasného zamíchání smažíme chvíli společně. Pak přidáme cukr a hořčici, přisypeme rajčátka a ještě smažíme, dokud slupka na rajčátkách nezačne skoro praskat a všechno je obalené sladkou šťávou.
2
Směs z pánve navršíme do mísy na zeleninu, do pánve dáme ocet, lžíci vody, osolíme a opepříme a na plameni svaříme a odškrabeme přípečky. Zakapeme tím salát a podáváme s chlebem nebo křupavou bagetou.

Komentáře k receptu

  • Pavlína Svitáková
    Pavlína Svitáková |

    29. 3. 2006 13:32

    Úžasný recept.Vyzkouším.Díky.:-)