Hadí maso

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: mamina74

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na menší kousky a dáme do mísy. Přidáme vejce, zahustíme škrobovou moučkou, moukou a okořeníme. Vše smícháme do středně husté hmoty a necháme odpočinout do druhého dne.
2
Na pánvi rozehřejeme tuk a rozprostřeme masovou směs do tvaru omelety. Opečeme ji z obou stran dorůžova. Potom ji vidličkou rozdělíme na části - podle kousků masa - a dosmažíme. Podáváme s bramborem nebo jen s rohlíkem.
3
Recept je z kalendáře P. Novotného

Komentáře k receptu

  • Hana
    Hana |

    6. 12. 2007 10:55

    Opravdu výborné masíčko. Ani není třeba nechat uležet do druhého dne.Směs jsem si připravila odpoledne a dělala k večeři.Všem moc chutnalo.Lze dochutit oblíbeným kořením, já osobně miluju ADŽIKU.

Další doporučené recepty: