Francouzské brambory - jednoduché

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vařené brambory
    • 400
      g měkký salám 300-400,(točený nebo gothaj)
    • 1
      sklenice nakládané okurky
    • vejce na velký pekáč doporučuji tak 10 vajíček
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
1/2 vařených brambor (vařím je již nakrájené na hranolky - pak nemusíte čekat než zchladnou) dáme do vymazaného plechu, na ně nandáte nakrájený salám a okurky a zasypete zbytkem brambor. V hrnku si rozmícháte vejce se solí a pepřem a zalijete (pozor vajec musí být tolik, abyste prolili vše). Pečete ve vyhřáté troubě, dokud se vajíčka nevypečou.

Komentáře k receptu

  • noname
    noname |

    4. 8. 2012 15:14

    pražské brambory! ;-)

  • pepa
    pepa |

    9. 2. 2012 12:05

    celkem dobré