Francouské škvarečky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 150
      g ořezy vepřové
    • 3
      lžíce šťáva z masa vepřová vypečená šťáva
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 1
      lžíce dijonská hořčice
    • 1
      ks bageta
    • 0,5
      lžička tymián nasekané lístky
    • 0,5
      lžička petrželka nasekané lístky
    • 1
      ks snítka tymiánu
    • pepř mletý čerstvý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ořez z vepřové krkovičky upečeme. Měkké maso dáme na prkénko přikryjeme mikrotenovou folií a paličkou na maso roztlučeme. Maso vložíme do mísy přidáme vypečenou šťávu olivový olej, pepř a nasekané bylinky a zamícháme.
2
Nakrájenou bagetu na plátky opečeme na sucho na pánvi z obou stran potřeme hořčicí a lžicí klademe pečenou směs. Nakonec ozdobíme vrch snítkou tymiánu nebo petrželky. Lze doplnit i rajčaty a kolečky jarní cibulky.
3
TIP: na opečené bagety můžete dát plátek hermelínu lezce zapéct v troubě na grilu 200°C a teprve pak vršit masovou směs.
4
Převzato z časopisu Žena&kuchyně.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.