Fazolový guláš s mletým masem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • hladká mouka
    • drcený kmín
    • kečup - jemný
    • 2
      plechovka fazole
    • vepřová kýta mletá
    • cibule (střední)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V hluboké pánvi, osmahnout nasekanou cibuli, za občasného míchání vložit mleté maso a vydusit doměkka. Přidat kmín, lžíci kečupu, špetku pálivé papriky, přidat lžičku hladké mouky na zahuštění. Podávat s tmavým chlebem, zapíjet pivem.
Zařazení: Maso Slovník pojmů
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • nvjt6
    nvjt6 |

    17. 3. 2017 20:34

    Tak jsem ještě přidala 2 stroužky česneku, pepř, kapii, pórek a je to moc dobré. Díky za recept. :-)

  • Anonym
    Anonym |

    27. 6. 2007 12:11

    Máme doma velice v oblibě bílé fazole v tomatové omáčce a s mletým hovězím masem(vepřové nejíme) to bude mňamka.Skvělá inspirace, děkuji a dobrou chuť.

  • Věra
    Věra |

    13. 12. 2005 07:57

    Ještě bych přidala v komentáři do masa fazole.. :)Fazole by mohly být i nekonzerované ?

  • Airan
    Airan |

    12. 12. 2005 16:02

    Obycejne to delam z plecka (jako veprovy gulas s fazolemy) ale zkusim i vasi variantu- vypada dobre a hlavne nabizi rychlou pripravu.Dekuji za napad.