Fazolové lusky - balíček

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Fazolové lusky vaříme ve slané vodě cca 8 minut. Scedíme, ihned propláchneme studenou vodou pro zachování barvy. Připravíme si plátky anglické slaniny a vždy do jednoho plátku zavineme 5-6 fazolových lusků. Dáme péct do trouby na 180 °C, jakmile začne slanina zlátnout, je hotovo.
2
Na osobu 5 balíčků. Výborné jako příloha zejména k hovězímu nebo kuřecímu masu.
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Fazolové lusky Sůl
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: