Fazolová polévka po řecku

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: zrzka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Fazole namočíme den předem do vody, druhý den slijeme, přidáme novou vodu a dáme vařit. Cibuli a mrkev nakrájíme na kolečka, rajčata na kostičky a dáme hned vařit k fazolím. Přidáme pepř a olej a vaříme do změknutí fazolí. Na závěr osolíme dle chuti.
2
Je to taková odlehčená varianta fazolačky a nedá moc práce.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Fazole Mrkev Olivový olej Pepř mletý Rajčata Sůl

Komentáře k receptu

  • cuoco
    cuoco |

    2. 10. 2011 00:04

    :'( Fasolatha, bez celeru a petrzlenu to by vas v Grecku capicami zbili , to je to iste ako robit vepro knedlo zelo, bez zeli : 8-) pozri fotku tak vyzera naozajstna ...

  • CHRISSA MAROGLOU
    CHRISSA MAROGLOU |

    9. 10. 2009 12:13

    prava recka ale! (i ten celer a petrzel samo tam musi byt!)

  • Anonym
    Anonym |

    16. 8. 2007 17:03

    Přidávám taky kousek celeru a petržele a nať od obojího a hlavně ČESNEK.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: