• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Valentýn
  • Recepty.cz
  • Evíkova pečínka
Napište svůj komentář k receptu

Evíkova pečínka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Evíkova pečínka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g vepřová pečeně
    • 200
      g vinná klobása
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      ks cibule velká
    • 5
      stroužek česnek velký
    • 5
      ks žampiony
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Maso rozřízneme na velký, tenký plátek (na roládu) osolíme a opepříme. Potřeme vinnou klobásou a hořčicí, posypeme najemno nakrájenou cibulí a česnekem a plátky žampionů. Srolujeme a převážeme. Dáme do pekáče vylitého trochou oleje a vody. Můžeme ještě posypat podravkou a paprikou. Pečeme asi hodinu (podle tloušťky rolády). 10 minut před dokončením pečení ještě můžeme posypat nastrouhaným sýrem (výběr dle chuti).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pikantní vepřová pečínka

Pikantní vepřová pečínka

Houbová staročeská pečínka s bramborem

Houbová staročeská pečínka s bramborem

Jelení pečínka s ořechy a salát z quinoy

Jelení pečínka s ořechy a salát z…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jarina | 8. 7. 2007 15:14

    Podobný recept mám ve své sbírce"oblíbených".Protože dávám přednost drůbežímu masu a manžel vepřovému, inovovala jsem tento pokrm takto:Místo rolády dělám závitky - vepřové i drůbeží.Spokojenost je na obou stranách. Vyzkoušejte, dobrou chuť!

  • Zuzana | 20. 2. 2007 16:43

    Protože nejíme vepřové, zkusila jsem krůtí prsa. Při snaze dodat co nejvíce nádivky mi roláda skoro nešla zabalit. Na alobal jsem namazala olej s červenou paprikou. Pevně zabalila do dvou silných alobalů a šoupla do trouby. Tato varianta je také výborná. Šťávu, kterou roláda pustí svařit s máslem či olejem.

  • Eva Hyksova | 22. 11. 2006 11:17

    Výborné moc nám doma chutnalo!!!! 1*

  • Martina Veselá | 24. 3. 2006 20:32

    Vyzkoušela jsem a moc nám chutnalo. Dala jsem jarní cibulku a přidala ještě porek a na tenoučké plátky nakrájené uzené maso. Dávám za 1

  • Evík | 13. 10. 2005 15:55

    Určitě jenom vnitřek. Prostě klobásu vymačkáte a potřete jí maso.

  • Lucie Pitelová | 18. 7. 2005 10:05

    Jak tam dám tu vinnou klobásu? V celku nebo jen vnitřek? Napsáno potřeme, tak předpokládám, že se to dá bez střívka... :o) Ale jistá si nejsem. Díky za radu.

  • Hana Zachová | 30. 6. 2005 13:35

    Při pročítání nových receptů se mi po přečtení slova pečínka začaly sbíhat sliny. Přečetla sem si recept a dnes ho zkusím udělat k večeři. Napíšu jak to dopadlo.

  • Jan Křížek | 30. 6. 2005 13:15

    Skvělé, ale radši řeknu manželce ať to uvaří. Už se na to těším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hořčice plnotučná Olej Pepř mletý Sůl Vepřová pečeně Vinná klobása Žampiony
Podělte se s přáteli o recept

Mohlo by vám zachutnat

Kotlety po čínsku

Kotlety po čínsku

Plněný vepřový řízek

Plněný vepřový řízek

Jednoduchý grenadýrmarš

Jednoduchý grenadýrmarš

Čočka s rýží

Čočka s rýží

Studentské rychlolangoše

Studentské rychlolangoše

Květákové těstoviny se šunkou a nivou

Květákové těstoviny se šunkou a nivou

Cuketová žemlovka (nádivka)

Cuketová žemlovka (nádivka)

Mangové smoothie

Mangové smoothie

Zelný salát se zeleninou

Zelný salát se zeleninou

Doporučujeme

150 minut
Rolovaný bůček s pestem, salátem a meruňkovou majonézou

Rolovaný bůček s pestem, salátem a…

20 minut
Sekaná se slaninou a zeleninou

Sekaná se slaninou a zeleninou

45 minut
Klasická hrachová kaše

Klasická hrachová kaše

45 minut
Koblihy s vanilkovým krémem

Koblihy s vanilkovým krémem

30 minut
Květákové makarony

Květákové makarony

120 minut
Marinovaný vepřový bůček s povidly

Marinovaný vepřový bůček s povidly

40 minut
Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z vína

Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z…

20 minut
Uzenářský maxichleba s cibulovým salátem

Uzenářský maxichleba s cibulovým…

Poslední sledované recepty

264
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Sýrovo-smetanové…
74
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
69
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
68
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
56
Segedínský guláš
Segedínský guláš

Zajímavé články

Masopust: Vychutnejte si tradici, která pojí nejen sousedy
Masopust: Vychutnejte si tradici, která pojí…
Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší recepty na pizzu 5x jinak
Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší…
Čerstvé co nejdéle? Poradíme vám, jak si uspořádat lednici ku prospěchu surovin
Čerstvé co nejdéle? Poradíme vám, jak si…
Není chleba jako chleba: Mapa chlebů z celého světa, který je váš nejoblíbenější?
Není chleba jako chleba: Mapa chlebů z celého…
Laďka Něrgešová je skvělá pekařka. Zkuste její bábovku nebo sladké housky!
Laďka Něrgešová je skvělá pekařka. Zkuste její…
AHA.cz Harry v domácím vězení! Děsivé svědectví přítelkyně o Meghan

Harry v domácím vězení! Děsivé svědectví přítelkyně o Meghan

Mimibazar 6 důvodů, proč se letos zapojit do Suchého únoru. Může mít větší vliv, než si myslíte!

6 důvodů, proč se letos zapojit do Suchého únoru. Může mít větší vliv, než si myslíte!

Dáma.cz Vánoce ještě nekončí: Co vařit na Boží hod a na Štěpána

Vánoce ještě nekončí: Co vařit na Boží hod a na Štěpána

Blesk pro ženy Zemřela Naďa Urbánková (†83): Prošla si neuvěřitelně těžkými životními zkouškami

Zemřela Naďa Urbánková (†83): Prošla si neuvěřitelně těžkými životními zkouškami

Ženy.cz Street style z Kodaně: Skandinávky radí, jak unosit jeden outfit na více příležitostí

Street style z Kodaně: Skandinávky radí, jak unosit jeden outfit na více příležitostí

Blesk.cz Hrozná bolest Nadi Urbánkové (†83): Dcera Jana v klinické smrti! Lékařce nikdy neodpustila

Hrozná bolest Nadi Urbánkové (†83): Dcera Jana v klinické smrti! Lékařce nikdy neodpustila

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Osvědčený recept na svatomartinské rohlíčky. Upečte si nadýchané sváteční pečivo s ořechovou náplní

Osvědčený recept na svatomartinské rohlíčky. Upečte si nadýchané sváteční pečivo s ořechovou náplní

Blesk Horoskopy Štěstěna jim je nakloněná: Těchto 5 znamení má letos šanci vyhrát balík

Štěstěna jim je nakloněná: Těchto 5 znamení má letos šanci vyhrát balík

Abecedazahrady Jak na létající rostliny? 13 nápadů na aerária, kokedamy, zelený závěs i medůzy v moři

Jak na létající rostliny? 13 nápadů na aerária, kokedamy, zelený závěs i medůzy v moři

  • Recepty.cz
  • Evíkova pečínka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí