Držky po štajersky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 90 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg dršťky předvařené
    • 100
      g slanina
    • 1
      ks feferonka
    • 1
      kelímek rama cremefine
    • 1
      ks cibule
    • 3
      lžíce kapary
    • 4
      ks nakládané okurky
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka černé koření mleté
    • 2
      ks bobkový list
    • 1
      špetka tymián
    • 1
      špetka majoránka
    • 1
      hrst hladká mouka
    • 1
      dl olej
    • 1
      ks citron

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibulu a slaninu nakrájenou na kostky orestujeme, přidáme na proužky nakrájané dršťky, zalijeme vodou a dusíme asi 15 - 20 minut.
2
Z oleje a mouky si připravíme zápražku, kterou potom zahustíme dršťky. Přidáme bobkový list, tymián, majoránku, nadrobno posekanu feferonku, kapary a nadrobno pokrájené okurky.
3
Ješte chvílu podusíme, přidáme Ramu Cremefine zakysaný krém a na závěr nastrouhanou citronovú kôru. Podávame s chlebem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.