• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Příležitosti
    • Recepty.cz
    • Dráteník
    Napište svůj komentář k receptu

    Dráteník

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    4.0
    hodnotilo: 2
    doba přípravy: 60 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Dráteník
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    4 porce
      • 400
        g brambory
      • 200
        g tvrdý sýr
      • 200
        g měkký salám
      • 0,50
        hrnek hladká mouka
      • 0,50
        hrnek polohrubá mouka
      • 0,50
        hrnek rostlinný olej
      • sůl
      • pepř mletý
      • majoránka
      • 4
        ks vejce
      • prášek do pečiva

    Postup přípravy receptu

    1
    Brambory nakrájíme na kostky, sýr nastrouháme na hrubém struhadle, salám nakrájíme na malé kostičky, přidáme mouky, olej, sůl, pepř, majoránku, vejce a nakonec prášek do pečiva. Všechno pečlivě promícháme a dáme péct do vymazaného pekáče. Dráteník je hotový, jakmile je krásně zlatý.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Drážďanský guláš

    Drážďanský guláš

    Drážďanská štóla

    Drážďanská štóla

    Drážďanská vánoční štola

    Drážďanská vánoční štola

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Martina Martina
      Martina Martina | 28. 7. 2008 10:45

      Já prášek do pečiva nedala vůbec a bylo to i tak dobré. Jinak bych prášek do peč. dala nejdříve do mouky...jako u buchet.

    • Martina Martina
      Martina Martina | 28. 7. 2008 10:45

      Já prášek do pečiva nedala vůbec a bylo to i tak dobré. Jinak bych prášek do peč. dala nejdříve do mouky...jako u buchet.

    • Martina Martina
      Martina Martina | 28. 7. 2008 10:45

      Já prášek do pečiva nedala vůbec a bylo to i tak dobré. Jinak bych prášek do peč. dala nejdříve do mouky...jako u buchet.

    • Martina Martina
      Martina Martina | 28. 7. 2008 10:45

      Já prášek do pečiva nedala vůbec a bylo to i tak dobré. Jinak bych prášek do peč. dala nejdříve do mouky...jako u buchet.

    • Martina Martina
      Martina Martina | 28. 7. 2008 10:45

      Já prášek do pečiva nedala vůbec a bylo to i tak dobré. Jinak bych prášek do peč. dala nejdříve do mouky...jako u buchet.

    • Martina Martina
      Martina Martina | 28. 7. 2008 10:45

      Já prášek do pečiva nedala vůbec a bylo to i tak dobré. Jinak bych prášek do peč. dala nejdříve do mouky...jako u buchet.

    • karel paty
      karel paty | 24. 7. 2008 16:48

      Oldřichu, prášek se dává nakonec proto, že čím vlhčí prostředí, tím dřív vyšumí. A tak je výhodné ho dát úplně nakonec i když s moukou asi nic nezkazíte.

    • Martina Martina
      Martina Martina | 24. 7. 2008 11:09

      Něco podobného jsem jedla u kamarádky babičky. Místo brambor ale byla cuketa a strouhala se. Bylo to výborný....

    • Martina Martina
      Martina Martina | 24. 7. 2008 11:09

      Něco podobného jsem jedla u kamarádky babičky. Místo brambor ale byla cuketa a strouhala se. Bylo to výborný....

    • Martina Martina
      Martina Martina | 24. 7. 2008 11:09

      Něco podobného jsem jedla u kamarádky babičky. Místo brambor ale byla cuketa a strouhala se. Bylo to výborný....

    • Daizy *
      Daizy * | 18. 7. 2008 12:47

      Jani, vystihl to přesně...

    • Jana Remková
      Jana Remková | 15. 7. 2008 18:56

      Daizy,bohužel,u nás to bylo obdobné.Vonělo to krásně,já moc ochutnat nemohla,ale přítel říkal,že je to BUCHTOJÍDLO,nevím,co tím myslel

    • Daizy *
      Daizy * | 15. 7. 2008 13:10

      Také jsem dělala dnes k obědu a bohužel se žádné nadšení nekonalo, moje děti (ač jinak nevybíraví jedlíci) snědly 2 lžičky a všechno ostatní nechaly. No, jsem zvědavá, co na to ten můj, až přijde z práce...

    • Jana Remková
      Jana Remková | 15. 7. 2008 00:11

      To jsme se tu sešli,co?Vlastně už dnes dělám na oběd a vyzkouším Laďko tu mouku.Pak dám vědět.

    • Oldřich Gargulák
      Oldřich Gargulák | 14. 7. 2008 18:33

      ...a NAKONEC prášek do pečiva. Proč nakonec, já dávám do mouky. Ale vyzkouším.Tu krmi.

    • ladislava staffenová
      ladislava staffenová | 14. 7. 2008 17:29

      Pro Janu Remkovou:tenhle recept znám a právě u tohohle vyzkoušejte místo polohrubé celozrnnou mouku a místo hladké špaldovou.Laďka

    • Jana Remková
      Jana Remková | 14. 7. 2008 09:46

      Takže,velmi zajímavá obměna zapečených francouzských brambor?Velmi dobře to tedy vypadá,tenhle recept,žasnu,lidičky,kam na to chodíte?A celkem i rychlovla.Dávám do oblíbených a v nejbližší době určitě vyzkouším.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
    Maso Uzeniny Oběd Večeře Pečení Levně Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Hladká mouka Majoránka Měkký salám Pepř mletý Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Sůl Tvrdý sýr Vejce
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Papriky plněné hermelínem

    Papriky plněné hermelínem

    Tuňáková pomazánka

    Tuňáková pomazánka

    Salát z červeného zelí

    Salát z červeného zelí

    Chilli con carne V.

    Chilli con carne V.

    Americké čokoládové cookies

    Americké čokoládové cookies

    Zelná polévka s uzenými žebry

    Zelná polévka s uzenými žebry

    Brokolicový koláč z listového těsta

    Brokolicový koláč z listového těsta

    Gratinovaná brokolice

    Gratinovaná brokolice

    Bůčková pomazánka

    Bůčková pomazánka

    Doporučujeme

    45 minut
    Křupavé brownies s chilli

    Křupavé brownies s chilli

    50 minut
    Grilovaný bůček s tymiánem

    Grilovaný bůček s tymiánem

    90 minut
    Ramen

    Ramen

    40 minut
    Langoše s avokádem a lososem

    Langoše s avokádem a lososem

    20 minut
    Asijské pikantní cuketové nudle

    Asijské pikantní cuketové nudle

    15 minut
    Fazolový salát s rajčaty

    Fazolový salát s rajčaty

    90 minut
    Mangový dort s kokosem

    Mangový dort s kokosem

    60 minut
    Minivětrníky se šlehačkou a jahodami

    Minivětrníky se šlehačkou a jahodami

    50 minut
    Kotlety plněné kysaným zelím

    Kotlety plněné kysaným zelím

    Poslední sledované recepty

    26
    "Orgasmus"
    "Orgasmus"
    26
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    23
    Brokolicová polévka se smetanou
    Brokolicová polévka se…
    23
    Jablečný štrúdl z listového těsta
    Jablečný štrúdl z…
    23
    Holandský řízek - sekaný vepřový řízek se sýrem
    Holandský řízek - sekaný…

    Zajímavé články

    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co jste o jeho historii nevěděli
    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co…
    Nejkrásnější dorty na dětskou oslavu: Pro malé princezny, piráty, víly i fotbalisty
    Nejkrásnější dorty na dětskou oslavu: Pro malé…
    MasterChef Česko: Uvařte klasická jídla jako profík s vylepšováky soutěžících!
    MasterChef Česko: Uvařte klasická jídla jako…
    Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v týdnu
    Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v…
    Česká klasika aneb Tradiční omáčky 9x jinak!
    Česká klasika aneb Tradiční omáčky 9x jinak!

    Sledujte nás

    AHA.cz Dara nebyla sama! Štaidlovi podlehla i dcera známého zpěváka

    Dara nebyla sama! Štaidlovi podlehla i dcera známého zpěváka

    AHA.cz Hana Maciuchová (†75): Zpověď přítele... POSLEDNÍ MĚSÍCE UMÍRÁNÍ

    Hana Maciuchová (†75): Zpověď přítele... POSLEDNÍ MĚSÍCE UMÍRÁNÍ

    AHA.cz Deník Aha! 24.2.2021

    Deník Aha! 24.2.2021

    Dáma.cz Džíny letošní sezóny: Zvonáče se vrací v plné parádě, vybírat můžete ze 3 střihů!

    Džíny letošní sezóny: Zvonáče se vrací v plné parádě, vybírat můžete ze 3 střihů!

    Dáma.cz Takhle byste nikdy neměli začít hubnout. 7 chyb, kvůli kterým to nezvládnete

    Takhle byste nikdy neměli začít hubnout. 7 chyb, kvůli kterým to nezvládnete

    Ženy.cz Jak často a správně si mýt vlasy? Tady je odpověď!

    Jak často a správně si mýt vlasy? Tady je odpověď!

    Maminka.cz Tátové podle zvěrokruhu. Raci jsou úžasně vnímaví, Býci děti uplácejí. Lvi se jimi chlubí

    Tátové podle zvěrokruhu. Raci jsou úžasně vnímaví, Býci děti uplácejí. Lvi se jimi chlubí

    Reflex.cz Příliš skvělé, aby to byla pravda. Na globálním trhu se možná nafukuje další bublina

    Příliš skvělé, aby to byla pravda. Na globálním trhu se možná nafukuje další bublina

    E15.cz OBRAZEM: Prymula opět baví internet jako první hvězda utkání Slavia–Leicester

    OBRAZEM: Prymula opět baví internet jako první hvězda utkání Slavia–Leicester

    Abecedazahrady Předzahrádka, kterou vám bude každý závidět. Inspirujte se ve fotogalerii

    Předzahrádka, kterou vám bude každý závidět. Inspirujte se ve fotogalerii

    • Recepty.cz
    • Dráteník
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí