Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Nejlepší domácí tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Kapr na česneku - Balkán
Čokoládová kolečka
Smažené sýrové placičky
Jablečné řezy piškotové
Dort od lenocha
Sladká rýže s jahodami
Plněné papriky ve smetanové omáčce
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
Čočková polévka s klobásou a zeleninou
Voňavé batátové karí
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Tažený jablkový závin
Hovězí bourguignon