Chalupářské roštěnky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 8
      plátek roštěná 4-8
    • 1
      lžička sůl
    • 80
      g hladká mouka
    • 1
      lžička pepř mletý drcený
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce máslo
    • 2
      ks cibule středně velká
    • 2
      stroužek česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátky masa na okraji několikrát nařízneme, zlehka naklepeme, osolíme a obalíme ve směsi mouky a drceného barevného pepře. Pak je na oleji zprudka opečeme, přidáme máslo, na klínky nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Snížíme teplotu a zvolna dohotovíme.
2
Maso podáváme s krajíčky bílé veky nebo s bílým či celozrnným pečivem a větším množstvím čerstvé zeleniny. Pokrm můžeme připravit též na grilu.

Komentáře k receptu

  • Jenik
    Jenik |

    1. 8. 2013 22:38

    Recept jsem vyzkoušel a opravdu vynikající! Udělá se výborný sos. Stejně připravuji vepřovou pečeni, navíc přidám žampiony. Doma pochvala <3

  • Luczia
    Luczia |

    22. 5. 2007 12:15

    Dnes jsem dělala tento recept a dávám za 1. Je to vynikající. Akorát jsem dlouho podlévala aby bylo maso měkké. I můj dvouletý syn si pochutnal, ale neměl tu svojí roštěnku tolik kořeněnou.