Chalupářské brambory II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory neloupeme ale důkladně omyjeme a nakrájíme na plátky o síle půl cm a posypeme solí a grilovacím kořením.
2
Cibuli nakrájíme na kolečka a anglickou slaninu nakrájíme na plátky a síle půl cm a posypeme kmínem.
3
Poté vše napichujeme na jehlu - začínáme a končíme bramborou. Poté dáme do alobalu a pokapeme rozpuštěným máslem.
4
Pečeme v troubě asi 20 minut.
5
Brambory lze dělat i zvlášť a místo nich na jehlu můžeme npíchnout kousky kuřecího masa, které se dělá asi nejkratší dobu.
6
Dobrou chuť
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Anglická slanina Brambory Cibule Grilovací koření Kmín Máslo Sůl

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: