Česnečka po madridsku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Česnek nakrájíme na nudličky a osmahneme na trošce oleje. Když začne žloutnout, zalijeme vývarem, osolíme, opepříme, necháme přejít varem a přidáme sloupnutá, nakrájená rajčata nebo protlak.
2
Okořeníme muškátovým květem a zvolna vaříme 20 minut. Je-li polévka příliš navinulá, opatrně ji osladíme. Ještě chvíli povaříme, stáhneme z ohně a vmícháme rozšlehané vejce. Před podáváním dáme na každý talíř na kostičky nakrájené osmažené veky.

Komentáře k receptu

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    17. 3. 2004 08:22

    V receptu je uvedeno: 1 l hovězího vývaru z kostky, jedná se tedy o hovězí vývar.

  • Daniel ProsteDaniel
    Daniel ProsteDaniel |

    16. 3. 2004 20:43

    Vývar...dobře,ale jaký typ? mame spoustu druhu A-zeleninový B-hovezi C-drubezi,rybí,zvěřinový atd....neni to první recept,kde to chybí a pokud bych moch poprosit uřesnujte to:)

Abecední seznam: