České brambory

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg brambory
    • sůl
    • kmín
    • 0,5
      l mléko
    • 2
      ks cibule větší
    • česnek podle chuti
    • majoránka
    • petrželka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupané brambory nakrájíme na kostičky nebo na plátky, osolíme, posypeme kmínem, majoránkou a cibulí nakrájenou na kolečka. V pekáčku zalijeme mlékem, do kterého jsme rozkvedali utřený česnek. Pečeme, až se na pokrmu udělá kůrčička.
2
Sypeme petrželkou, zapíjíme kefírem.

Komentáře k receptu

  • Blanka Chrobáková
    Blanka Chrobáková |

    2. 7. 2007 21:46

    Výborná večeře.Zvládne i začátečník. Brambůrky jsme zapíjeli kyškou. Hodnotím 1.