Čalamáda III.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Martina N.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      kg zelí
    • 1
      kg paprika
    • 1
      kg okurka
    • 1
      kg cibule
    • 0,5
      kg mrkev
    • deko

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vše nadrobno nakrájíme, necháme přes noc odležet. Druhý den plníme do sklenice, zalejeme nálevem z Deka a sterilujeme 10-15 minut.

Komentáře k receptu

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    21. 2. 2007 08:50

    Deko je nakladač na zaváranie zeleniny.

  • Mader Anton
    Mader Anton |

    19. 2. 2007 00:23

    Prosim vas moze mi niekto vysvetlit co je Deko nalev a co obsahuje?Tu v Australii to nic neznamena! :-(

  • jan ondrák
    jan ondrák |

    11. 8. 2006 11:30

    Táto čalamáda je lepší pokud se použije znojemský nálev na okurky..

  • Martina N
    Martina N |

    16. 6. 2006 12:22

    Olej som do čalamády nikdy nedávala.Dávam 1/02 dcl do sterilizovaného leča.

  • Věra
    Věra |

    15. 6. 2006 12:06

    Díky Terezko za rychlou odpověď... ta družice tam nahoře dělá divy :-))))

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    15. 6. 2006 12:02

    Dovolím si odpovedať, povedala by som, že nemusí. Toto je klasická čalamáda, ak nedáme mrkvu, a tá sa robí bez oleja. Potom sú aj zeleninové zmesi, kde sa olej pridáva. Kľudne to urobte tak, ako je to napísané.

  • Věra
    Věra |

    15. 6. 2006 11:53

    Podobný recept jsem dělala a přidávala jsem trochu oleje ? V tomto receptu nemusí být ?