• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Burisonové řezy - nepečené
    Napište svůj komentář k receptu

    Burisonové řezy - nepečené

    autor: Vladimíra
    0.0
    moje hodnoceni
    5.0
    hodnotilo: 1
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Burisonové řezy - nepečené
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 3
        ks tyčinky ledové kaštany čokoládové
      • 3
        balíček karamelové bonbony toffo
      • 1
        balíček burisony rýžové
      • 125
        g máslo

    Postup přípravy receptu

    1
    Máslo, ledové kaštany a karamelky rozpustíme ve vodní lázni, až je vše rozpuštěné, odděláme z vodní lázně a nasypeme celý sáček rýžových burisonů a hodně dobře promícháme. Hotovou hmotu hodně zmačkáme, aby držela pohromadě a po ztuhnutí se nerozpadala! Pak dáme buď do alobalu a uděláme dva dlouhé válečky, nebo můžeme dát do srnčích hřbetů, které vyložíme alobalem. Necháme vychladnout a ztuhnout, pak skladujeme v ledničce, krájíme na tenké plátky.
    2
    Vánoce bez tohohle receptu si nedovedu představit.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Burisonové hrudky

    Burisonové hrudky

    Nepečené BeBe řezy

    Nepečené BeBe řezy

    Nepečené mlsání

    Nepečené mlsání

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .
     

    Komentáře k receptu

    • Vladimíra
      Vladimíra | 24. 12. 2006 22:06

      Rýžové burisony mají 80gramů.

    • Anonym
      Anonym | 17. 12. 2006 18:22

      Rýžové burisony - 1 balíček má kolik gramů?Díky

    • Vladimíra Fojtlová
      Vladimíra Fojtlová | 12. 12. 2006 13:10

      pro Hanku:Ledové kaštany mají 50g,karamelky Toffo 90g

    • Magda
      Magda | 12. 12. 2006 10:25

      Tyčinka má gramáž 50 gr.Ta tabulka ledových kaštanů to je spíš čokoláda (tak jako se dělá třeba čokoláda Milena či Kofila - čokoláda plněná tou určitou náplní, ale tyčinka je opravdu jen jedna).

    • Simča Sládková
      Simča Sládková | 12. 12. 2006 09:45

      Zdenko - protože máme obchod, tak se musím Hanky zastat. Skutečně existují ledové kaštany jako "tyčinka" a pak také jako tabulka - ta je tak 150 g. Z hlavy nevím, jakou to má gramáž - typuji tak 50 g ta tyčinka? Mohu se odpoledně podívat, až budu v krámě :o)))

    • ZDENA  L
      ZDENA L | 12. 12. 2006 07:14

      No já znám celý život jen jednu velikost ledových kaštanů, a sáček karamel má od 8 do 10 deka. Pravda, občas se najdou i půlkilové pytlíky, ale ty tam určitě nepatří.

    • Hana
      Hana | 11. 12. 2006 12:40

      Jakou gramáž - ledové kaštany a Toffu karamelkyDěkuji

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
    Moučníky Nepečené Řezy Cukroví Prosinec Pošírování Chlazení Vánoce Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Burisony Karamelové bonbony TOFFO Máslo Tyčinky ledové kaštany
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Zapékané plněné brambory

    Zapékané plněné brambory

    Rakouský bramborový salát

    Rakouský bramborový salát

    Nevařená rybízová šťáva

    Nevařená rybízová šťáva

    Plněný květák mletým masem

    Plněný květák mletým masem

    Jablkový krémeš

    Jablkový krémeš

    Koláčky na neděli

    Koláčky na neděli

    Kuřecí roláda s houbovou nádivkou

    Kuřecí roláda s houbovou nádivkou

    Teplý mungo salát s tofu a kuskusem

    Teplý mungo salát s tofu a kuskusem

    Kokosovo-tvarohová roláda

    Kokosovo-tvarohová roláda

    Doporučujeme

    120 minut
    Banoffee pie

    Banoffee pie

    120 minut
    Galetka s batáty a kozím sýrem

    Galetka s batáty a kozím sýrem

    30 minut
    Flank steak s hráškem a fazolkami

    Flank steak s hráškem a fazolkami

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    30 minut
    Luštěninový salát s rukolovým pestem a krutony

    Luštěninový salát s rukolovým pestem…

    15 minut
    Bramboráky

    Bramboráky

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    38 minut
    Čokoládové suflé

    Čokoládové suflé

    Poslední sledované recepty

    24
    Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
    Nejlepší sekaná na světě…
    22
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    21
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    20
    Falešná „škvarková" pomazánka
    Falešná „škvarková"…
    19
    Palačinky
    Palačinky

    Zajímavé články

    Slané palačinky, s nutellou i palačinkový dort: Galerie 50 nejkrásnějších
    Slané palačinky, s nutellou i palačinkový dort:…
    Pajfalský knedlík podle Jana Punčocháře: Vynikající přílohu proslavil film Slavnosti sněženek
    Pajfalský knedlík podle Jana Punčocháře:…
    Zeleninové karbanátky vás mile překvapí! Zkuste kapustové s domácí kaší
    Zeleninové karbanátky vás mile překvapí! Zkuste…
    Domácí mandlové mléko: Chutnější, levnější a bez zbytečných éček
    Domácí mandlové mléko: Chutnější, levnější a bez…
    Kočičí svatba: Uvařte si staročeskou dobrotu z jižních Čech
    Kočičí svatba: Uvařte si staročeskou dobrotu z…

    Sledujte nás

    AHA.cz Strach o Jágra: Co se děje?

    Strach o Jágra: Co se děje?

    AHA.cz Diváci v úleku ze Šípa! Tohle prostě není ON?!

    Diváci v úleku ze Šípa! Tohle prostě není ON?!

    AHA.cz Deník Aha! 15.1.2021

    Deník Aha! 15.1.2021

    Dáma.cz Sex ve městě se vrací: Kolik měly 4 kamarádky milenců a další pikantérie ze seriálu

    Sex ve městě se vrací: Kolik měly 4 kamarádky milenců a další pikantérie ze seriálu

    Dáma.cz Nový rok bez kocoviny? 5 tipů, jak pít víno, aby vám ráno nebylo zle

    Nový rok bez kocoviny? 5 tipů, jak pít víno, aby vám ráno nebylo zle

    Ženy.cz Nenáviděné i zbožňované boty se vrací! Jaký se nosí tvar?

    Nenáviděné i zbožňované boty se vrací! Jaký se nosí tvar?

    Maminka.cz Mateřská dovolená 2021: Vše, co potřebujete vědět

    Mateřská dovolená 2021: Vše, co potřebujete vědět

    Reflex.cz Nejvzácnější sečná zbraň v Česku: Japonský císařský meč má hodnotu několika milionů. Jak se sem dostal?

    Nejvzácnější sečná zbraň v Česku: Japonský císařský meč má hodnotu několika milionů. Jak se sem dostal?

    E15.cz OBRAZEM: Registraci k očkování provázejí technické problémy i sžíravé koláže na sociálních sítích

    OBRAZEM: Registraci k očkování provázejí technické problémy i sžíravé koláže na sociálních sítích

    Abecedazahrady Jak prát bílé ručníky a povlečení, aby zůstaly bílé

    Jak prát bílé ručníky a povlečení, aby zůstaly bílé

    • Recepty.cz
    • Burisonové řezy - nepečené
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí