Burisonové hrudky

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 6
doba přípravy: 5 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ve vodní lázni se rozpustí máslo s karamelkama a vsypou se burisony. Z hmoty tvoříme hrudky. Příchuť karamelek může být libovolná. Je to výborné cukroví, které zvládnou i děti.
Použité ingredience v tomto receptu: Burisony Karamely Máslo
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • kakuska2001
    kakuska2001 |

    12. 12. 2010 16:08

    ale ja nevim jestli tam nemusim dat ty karamelky :-\

  • Sylva P.
    Sylva P. |

    4. 12. 2008 10:50

    Prosím nemá někdo zkušenosti s karamelkami z Lidlu? Je to asi 400g sáček a ty karamelky jsou jako ty polské. Že bych použila ty

  • alena
    alena |

    19. 12. 2007 13:45

    Včera jsem je dělala: 1/2 másla,1a1/2 bal.karamelek Tofo (90g - 1 bal) a sáček burizonů.Je to takové tvrdé. Ale dostala jsem tip:30 dkg cukru krystalu,1/2 Hery, 1salko, 2 bal.burizonů.Cukr nechat zkaramelizovat,přidat Heru,salko,které jsme 2 hodiny vařily ve vodní lázni i v plechovce - má karamelovou chuť,doporučuji po 1 hod.obráti, otvírat až plechovka schládne, 2 bal.burizonů.

  • venyss
    venyss |

    9. 12. 2007 10:41

    Jé, to je mňamka..a jak je to výborné,ještě teplé! Zatím mi to připomíná takové ty chlebíčky Racio,co jsou polévané karamelem. Jsem zvědavá, jaké to bude až to sestydne.zatím dávám velkou 1!Měla jsem karamely z Liedlu a nedala jsem tam celý balíček-tak podle oka..ale chválím-rychlé, celkem levné a mooooc dobré!

  • JanaSebua
    JanaSebua |

    25. 11. 2007 12:36

    A můžu dát jiný tuk než máslo? Kvůli ceně. Napadá mě třeba Hera. Jde to?

  • marcela
    marcela |

    18. 12. 2006 21:26

    Nepeče,dáme do papírových košíčku.

  • Anonym
    Anonym |

    18. 12. 2006 21:16

    peče se to v troubě nebo se to nechá jen ztvrdnout?

  • Katka candr.
    Katka candr. |

    17. 12. 2006 22:01

    prosím, prosím o radu. zkusila jsem to dle Maidy, tzn. rozpustila jsem cukr, dala máslo a nalila na burizony. žádné hrudky mi to neudělalo, je to sypké a také se mi zdá, že je z toho opět cukr. peču poprvé, tak prosím o radu, co s tím, nebo jak to dále zpotřebovat, abych to nemusela vyhodit. mnohokráte děkuji

  • hanka
    hanka |

    14. 12. 2006 23:23

    Dělám je taky, ale ještě do rozpuštěného cukru a másla přidávám 1 Salko

  • Anonym
    Anonym |

    11. 12. 2006 07:29

    A kolik mají gramáž Toffo karamelky?

  • Vladimíra Fojtlová
    Vladimíra Fojtlová |

    10. 12. 2006 21:24

    Pro anonym:karamelky Toffo,s těma mám dobré zkušenosti

  • Eva
    Eva |

    10. 12. 2006 20:48

    Koupila jsem Toffo karamelky a klidně můžete dát i čtyři balíčky.

  • Anonym
    Anonym |

    9. 12. 2006 21:53

    Prosím, poraďte, které ty karamelky mám koupit, aby se opravdu dobře rozpustily. Díky

  • Vladimíra Fojtlová
    Vladimíra Fojtlová |

    8. 12. 2006 21:13

    Dělám burisonové už dlouho,ale zkuste přidat do karamelek,másla ještě 3 čokolády ledových kaštanů.Moc dobré,mé děti mají tohle cukroví nejradši!

  • Eva
    Eva |

    8. 12. 2006 12:31

    Dělala jsem to letos poprvé. Balíčků karamelek jsem dala tři a burizonů tak třičtvrtě. Je to výborné.

  • Anonym
    Anonym |

    13. 11. 2006 22:46

    paní Jitko, napište i ten svůj recept, prosím. Děkuji Míša

  • jitka Mal.
    jitka Mal. |

    13. 11. 2006 11:02

    Toto cukroví je opravdu moc dobré, hlavně děti ho vyžadují každý rok. Dělám ho taky trochu jinak, je to o něco dražší ale výsledek perfektní. Dělám na celý plech a pak krájím na kostičky.

  • hana Valentová
    hana Valentová |

    12. 11. 2006 18:23

    Dělám je každý rok, je to moc dobré, doporučuji..

  • Maida
    Maida |

    5. 12. 2005 18:48

    Dělám je taky, ale trochu jinak - rozpustit cukr na karamel (cca 30 dkg), vmíchat máslo a touto hmotou přelít burizony v míse. Pak dělám koule a dávám do papírových košíčků.

Abecední seznam: