Brynzový koláč

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Těsto rozdělíme na poloviny. Jednu vyválíme a dáme na plech. Z brynzy, tvarohu, sýru a kopru vymícháme hladkou náplň a rozetřeme ji na těsto. Vyválíme druhou polovinu těsta a zakryjeme. Okraje přitlačíme, povrch jemně propícháme vidličkou a potřeme vajíčkem. Pečeme 45-50 minut.
Použité ingredience v tomto receptu: Bryndza Kopr Listové těsto Sýr Tvaroh Vejce

Komentáře k receptu

  • Eva1
    Eva1 |

    30. 4. 2011 22:35

    Není moučník.

  • Anonym
    Anonym |

    24. 11. 2007 19:04

    come