• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Broskvové řezy
Napište svůj komentář k receptu

Broskvové řezy

autor: franche
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: 25 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Broskvové řezy
Broskvové řezy
Broskvové řezy
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

24 porce
  • testo
    • 4
      ks vejce
    • 150
      ml rostlinný olej
    • 150
      g cukr
    • 1
      ks vanilkový pudink
    • 0,50
      ks prášek do pečiva
    • 200
      g hladká mouka
  • krem
    • 1
      ks jogurt
    • 500
      g broskvový kompot
    • 2
      kelímek šlehačka
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • 2
      plátek bílá želatina
    • 3
      ks vanilkový cukr
  • poleva
    • 2
      ks pudink bez vaření
    • 400
      ml šťáva z broskvového kompotu

Postup přípravy receptu

1
Těsto: všechny přísady smícháme, nejlépe ručním šlehačem. Puding nevaříme, sypeme pudinkový prášek! Dáme na formu 30 x 40. Pečeme v předehřáté troubě 180° C, horkovzdusna jen 160°C, 20 - 25 min.
2
Po vychladnutí potíráme krémem. Želatinu připravíme podle návodu a postupně přidáváme zakysanou smetanu a vyšlehanou šlehačku s vanil. cukrem. Rozetřeme hladce na hotové těsto.
3
Puding bez vaření (vanilkový) připravíme podle návodu, ale jen s tím množstvím co zde píše. Naplníme do sáčku děláme na krém mřížky. Až do kunzumování necháme v chladnu.
4
P.S.: Měla jsem málo šťávy z kompotu, přidala jsem ješte br. džus nebo multivitamínový džus pro barvu
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Broskvové řezy s pudinkem

Broskvové řezy s pudinkem

Broskvové řezy II.

Broskvové řezy II.

Broskvové řezy s drobenkou a čokoládou

Broskvové řezy s drobenkou a čokoládou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • milan | 9. 10. 2012 12:13

    :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-( ;-) :-P :-D :-[ :-[ :-[ :-[ mnam dobrota

  • franche | 26. 11. 2011 17:03

    :-) ano...vse smichat....dochutit vanilkovym cukrem...a nakonec...vyslehanou slehacku ;-) ..... .......ono je vlastne jedno...jestli zak. smetana...muzeze tam dat jen jogurt a slehacku....podle chuti...dostala jsem recept od kamaradky a original byl jen ze slehacky....a to neni zrovna moje chut...takze kezdemu jak chutna....myslim,ze s bilym jogurtem bez cuti...je to vic osvezujici... :-)))

  • Věrka | 18. 10. 2011 11:04

    Ten jogurt ma byt bily? bez prichute? a pridava se do kremu spolecne se zakysanou smetanou a slehackou?

  • Klára K. | 17. 5. 2011 21:22

    Pekne ďakujem, recept ide do mojich obľúbených :-) O:-)

  • franche | 16. 5. 2011 19:13

    ;-) pani Klaro....200 g mouky ,1/2 pr.do.pece

  • Klára K. | 15. 5. 2011 16:31

    Ten prášok do pečiva je jeden a pol sáčku? Aký hrnček sa použije na tú múku? prosím o odpoveď ďakujem O:-) O:-) O:-) O:-)

  • franche | 15. 5. 2011 16:23

    8-) rozlozime na upecene testo....

  • Květa | 13. 5. 2011 16:13

    Kompotované broskve dáme do krému, nebo rozložíme na na upečené těsto?

  • recepty73
    recepty73 | 13. 5. 2011 14:57

    ...krém je moc dobrý, želatinu používám sypkou od Dr.Oetkera(ztužovač), s tou mřížkou je to dobrý nápad...

  • Jarka O. | 13. 5. 2011 12:39

    To vypadá moc hezky :-)

  • Eva1 | 12. 5. 2011 22:36

    Dobrý nápad s těmi mřížkami ;-) ;-) <3

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílá želatina Broskvový kompot Cukr Hladká mouka Jogurt Prášek do pečiva Pudink bez vaření Rostlinný olej Šlehačka Šťáva z broskvového kompotu Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní čalamáda

Pikantní čalamáda

Italské těstoviny

Italské těstoviny

Židovské řízky

Židovské řízky

Jahodový dort s myškami

Jahodový dort s myškami

Houbové lasagne

Houbové lasagne

Česnekové plátky se slaninou

Česnekové plátky se slaninou

Bramborovo-sýrové lívance

Bramborovo-sýrové lívance

Fazolový guláš pro vegany

Fazolový guláš pro vegany

Jednoduchá lososová pomazánka

Jednoduchá lososová pomazánka

Doporučujeme

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

35
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Quiche Lorraine
Quiche Lorraine
16
Rajská polévka (nejen) s fazolemi
Rajská polévka (nejen) s…
14
Velikonoční věnec
Velikonoční věnec

Zajímavé články

Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se vždycky povede
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší…
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5 výtečných náplní, na kterých si určitě pochutnáte!
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5…
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná rychlovka, díky které se blýsknete
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná…
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
AHA.cz Kraus klesl na samé dno! Otřesné ponížení Sáry Donutilové

Kraus klesl na samé dno! Otřesné ponížení Sáry Donutilové

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Ženy.cz 5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

Blesk.cz Monika Absolonová a Laďce Něrgešové: Nejdřív jsem se bála!

Monika Absolonová a Laďce Něrgešové: Nejdřív jsem se bála!

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která bývají nejčastěji nemocná: Kdo mívá slabou imunitu?

5 znamení zvěrokruhu, která bývají nejčastěji nemocná: Kdo mívá slabou imunitu?

Další doporučené recepty:

Broskvové (meruňkové) muffiny
Broskvové (meruňkové) muffiny
Broskvové knedlíky - bez vajec
Broskvové knedlíky - bez vajec
Broskvové kuře na červeném víně v římském hrnci
Broskvové kuře na červeném víně v…
Broskvové řezy II.
Broskvové řezy II.
Broskvové řezy s drobenkou a čokoládou
Broskvové řezy s drobenkou a čokoládou
Broskvové řezy s pudinkem
Broskvové řezy s pudinkem
  • Recepty.cz
  • Broskvové řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact