Brněnský drak

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Panenskou svíčkovou naklepeme hranou dlaně a po délce, okraje nařízneme několika řezy asi 1,5 cm hlubokými. Maso osolíme, potřeme česnekem a necháme 2-3 hodiny odležet.
2
Pak na oleji po obou stranách opečeme.
3
Na talíř klademe porci hranolků, přes které dáme opečené maso, které zdobíme jemně nastříkanou hořčicí, kečupem, strouhaným křenem a červenou kapií, vytváříme jakoby hlavu a "krunýř" draka, ocas pak zhotovíme z vějířku okurky.
4
Okraje talíře zdobíme zeleninou oblohou.

Komentáře k receptu

  • Ivana
    Ivana |

    27. 2. 2008 11:04

    Škoda, že u receptu není fotografie. Bylo by lepší toho draka vidět na talíří. Kdo má foťák, prosím. prosím, přiložte!!!

  • Kornelie Motlová
    Kornelie Motlová |

    26. 2. 2008 21:59

    dělame to dama hodně často je to velmi dobre jidlo hlavně pro navštevy, je to rychle,dobre a taky to moc pěkně vypada!

Abecední seznam: