Bramborové Frittatas

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Jana Han

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      lžíce olivový olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks brambory menší vařená a oloupaná
    • 3
      ks vejce lehce našlehaná
    • 1
      lžíce parmazán
    • 1
      lžička oregáno
    • 4
      ks chřest předem uvařeného a nakrájeného na 1 cm

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V míse smíchat vejce s bramborou (nakrájenou na 1/2 cm kostičky), přidat sůl, pepř, parmezán a oregáno, případně chřest. Péci v lívanečníku jako jednotlivé placičky. Lívanečník vymazat před pečením olejem, péci asi 3-4 minuty, pak obrátit a péci další 2-3 minuty.
2
Jako ozdobu použít nakrájená rajčata smíchaná s utřeným česnekem, solí, pepřem a pokapaná olivovým olejem. Moc dobré.

Komentáře k receptu

  • Cyril Pastor
    Cyril Pastor |

    12. 3. 2007 21:45

    Je to vynikající.