Boloňské špagety

moje hodnocení: 0

0.0

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: podoustev

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balení špagety z tvrdé pšenice
    • 450
      g mleté maso mix hovězí a vepřové
    • 3
      lžíce olivový olej
    • 500
      g rajčatové pyré pasírovaná rajčata kupovaná
    • pórek na kolečka
    • 2
      hrst kukuřice mražená nebo čerstvá
    • 2
      hrst cherry rajčátka přepůlená
    • červená paprika
    • 5
      stroužek česnek oloupaný
    • 1
      ks jarní cibulka nakrájená
    • 2
      lžíce moučkový cukr
    • 1
      lžička mletá sladká paprika
    • 1
      lžička bazalka čerstvé více
    • 1
      lžička oregáno
    • 1
      lžička tymián
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžička petrželka čerstvá nebo sušená
    • 3
      hrst strouhaný parmazán nemusí být

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pánvi rozpálíme olivový olej, vložíme pokrájené mleté maso a opékáme do ztmavnutí. Dáme vařit vodu na těstoviny.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

2
Přidáme bylinky a kukuřici, zamícháme a ještě chvilku (asi 3 minuty) dusíme. Vypneme a servírujeme na scezené těstoviny. Navrch posypeme nasekanou jarní cibulkou, můžeme nasypat i nastrouhaný parmazán.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.