"Bejlíz"

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kondenzované mléko necháme 2 hodiny vařit i s plechovkou ve vodě, necháme vychladnout.
2
Pudinky uvaříme s 1,5 l mléka, smícháme s vanilkovými cukry, uvařeným kond. mlékem medem, rumem a nakonec přidáme rum. Vše zamícháme.
Použité ingredience v tomto receptu: Hnědý rum Kondenzované mléko Med Mléko Puding Vanilkový cukr

Komentáře k receptu

  • Anton
    Anton |

    28. 7. 2014 11:48

    Nějak se bojím vařit tu plechovku, to jako nevybouchne???

  • Duffo
    Duffo |

    4. 1. 2012 21:40

    Ahoj tie pudingy majú byt 2 alebo 3?

  • marketa
    marketa |

    22. 12. 2010 22:31

    tento liker je opravdu vynikající,recept jsem získala od jedné velmi šikovné kuchařky,tak to také ukuste.

Abecední seznam: