Bananový úlet

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: bohumilka1

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z pudinkového prášku a mléka uvaříme kaši, a za častého míchání ji necháme vychladit. Tyčinku margot nastrouháme najemno, banány rozmixujeme a vmícháme k nim citrónovou šťávu. Vychladlý pudink smícháme s tvarohem, cukrem a banánovou hmotou, přidáme strouhanou tyčinku.
2
Hotový krém rozdělíme do misek a v lednici necháme hodinu vychladit, hotový moučník ozdobíme například jahodami, lesním ovocem atd.

Komentáře k receptu

  • Amy -
    Amy - |

    17. 9. 2009 06:36

    Super nápad, to mě nikdy nenapadlo. Děkuji

  • Jitka Petrásková
    Jitka Petrásková |

    16. 9. 2009 23:05

    Horký puding stačí pocukrovat moučkovým cukrem, škraloup se taky nevytvoří.

  • Vilemina Vilhelmová
    Vilemina Vilhelmová |

    16. 9. 2009 15:33

    Dejte pozor, až budete míchat chladnoucí puding. Vlastností škrobu (a je úplně jedno, jestli to tu bude někdo zase popírat) je, že sice umí pěkně zhoustnout, ale chladnutím může stejně pěkně řídnout. Při chladnutí by měl zůstat pokud možno v klidu!!! Škraloupu lze do jisté míry zabránit tak, že uvařený puding zakryjeme potravinářskou folií. Dobré je do ní udělat pár malých dírek, aby nekondenzovala srážející se pára.

  • Ladia -
    Ladia - |

    16. 9. 2009 12:58

    Tohle je teda úlet...